Политика конфиденциальности

Використовуючи наш Сервіс і користуючись послугами зазначеними на ньому, Ви довіряєте нам свою інформацію і ми це цінуємо. Команда Birth Concierge Care докладе максимум зусиль, щоб конфіденційність нашого спілкування була на самому високому рівні.

Ми високо цінуємо репутацію нашої компанії, як надійної компанії, яка робить усе можливе, щоб наші Клієнти і Користувачі були задоволені!

У цьому документі ми постаралися просто і зрозуміло розповісти, як ми обробляємо Ваші персональні данні. Якщо у Вас виникнуть запитання стосовно даної Політики Конфіденційності, просимо перейти за посиланням https://bconciergecare.com/kontakty/ і звернутися до нас будь-яким зручним для Вас способом і ми обов’язково розглянемо Ваш запит. Якщо Ви не згодні з будь-яким положенням та/або положеннями, Політики Конфіденційності, Ви не зможете використовувати даний Сервіс.

Терміни, які використовуються у даній Політиці Конфіденційності вживаються у такому ж значенні як у Правилах сервісу, ознайомитись з якими Ви маєте можливість перейшовши за наступним веб-посиланням.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Сейф Хаус Груп», зареєстроване та здійснює свою господарську діяльністьвідповідно до чинного законодавства України (далі «Адміністратор»), забезпечує конфіденційність персональних даних Користувачів та Клієнтів (далі – «персональні данні», «персональна інформація» або «особисті дані»), які можуть бути ідентифіковані будь-яким чином при відвідуванні, перегляді, використанні, замовленні та/або прямому чи опосередкованому отриманню послуг, послуг в режимі онлайн, через електронну пошту, телефон, мобільний телефон та/або будь-який інший електронний пристрій (далі – «Використання Сервісу») за веб-адресою https://bconciergecare.com/ (далі – «Сервіс»).

 

Отримання, обробка і використання персональних даних

Даний документ поширюється на всі види інформації, що збирає Адміністратор під час використання Користувачем (Клієнтом) Сервісу та сторінок Сервісу в соціальних мережах.

Адміністратор здійснює обробку персональних даних Користувачів (Клієнтів) Сервісу на умовах, які є предметом даної Політики Конфіденційності.

Використовуючи Сервіс, Користувач (Клієнт) надає згоду (дозвіл) Адміністратору, на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим положеннями Закону України «Про захист персональних даних» та на підставі вільного волевиявлення повністю і безумовно погоджується з умовами даної Політики Конфіденційності. Адміністратор має право збирати деякі дані з комп’ютера, телефона, планшета або іншого пристрою, який використовується Користувачем (Клієнтом) для доступу до даного Сервісу, а саме (але не обмежуючись) IP– адресу, дата і час використання Сервісу, інформація про натискання і відвіданні сторінки Сервісу, тип використаного браузера і мовні налаштування.

Адміністратор зберігає за собою право змінювати дану Політику Конфіденційності в будь-який час без будь-якого спеціально повідомлення. Будь-які зміни умов Політики Конфіденційності будуть розміщені на даному Сервісі і вступають в дію з моменту їх публікації. Використання Сервісу після внесення будь-яких змін в Політику Конфіденційності вважається повною та безумовною згодою Користувача (Клієнта) із внесеними змінами.

Користувач (Клієнт) погоджується з тим, що Адміністратор має право на отримання і обробку, в тому числі і автоматизовану, будь-якої інформації, яка відноситься до його персональних даних, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, розповсюдження (в тому числі передачу по мережі Інтернет), знеособлювання, блокування, знищення персональних даних, наданих Користувачем (Клієнтом). При цьому, Адміністратор зобов’язується забезпечити конфіденційність і безпеку під час обробки персональних даних.

Адміністратор має право використовувати Персональні дані Користувача (Клієнта) в процесі обробки замовлення, оформлення замовлення і надання послуг.

Персональні дані, надані Користувачем (Клієнтом) в процесі використання Сервісу, використовуються для:

  • надання обраної Користувачем (Клієнтом) послуги;
  • надання персональних даних Користувача (Клієнта) обраному Постачальнику послуг;
  • інформування про зміни та/або доповнення до Сервісу, а також про наявність будь-яких послуг, які надаються Адміністратором та/або Постачальником послуг;
  • оцінки рівня обслуговування, моніторингу та оптимізації різних варіантів обслуговування;
  • здійснення маркетингових заходів Адміністратора;
  • ведення кореспонденції;
  • отримання відгуків про послуги, надані в процесі використання Сервісу;
  • покращення роботи Сервісу;
  • захисту прав та законних інтересів Користувачів (Клієнтів) та третіх осіб відповідно до діючого в Україні законодавства.

Адміністратор зобов’язується не передавати особисті дані Користувача (Клієнта) третім особам, за винятком випадків, передбачених даною Політикою Конфіденційності, Правилами Сервісу https://bconciergecare.com/pravila-servisa/ та нормами діючого законодавства України.

 

Надання згоди на використання інформації

В процесі використання Сервісу, Адміністратор просить Користувача (Клієнта) надати персональну інформацію (ім’я, номер телефону, електрону адресу та іншу інформацію особистого характеру) яка необхідна для надання послуг зазначених на Сервісі. Надаючи персональну інформацію, Користувач (Клієнт), добровільно погоджується на збір, використання і розкриття такої інформації.

Надаючи персональну інформацію, Користувач (Клієнт), підтверджує, що досяг повноліття і є дієздатною особою відповідно до діючого в Україні законодавства.

Адміністратор також має право отримувати, зберігати і використовувати будь-який контент, наданий Користувачем (Клієнтом) в процесі Використання Сервісу і сторінок Сервісу в соціальних мережах.

 

Розкриття інформації

Адміністратор має право розкривати Персональну Інформацію Користувачів (Клієнтів):

  • третім особам для надання послуг зазначених на Сервісі та/або послуг необхідних для виконання запиту Користувача (Клієнта) та/або у випадках, передбачених діючим законодавством України;
  • третім особам для надання послуг щодо управління Сервісом, проведення статистичних досліджень, маркетингових заходів тощо.

Зазначені випадки розкриття інформації можуть охоплювати передавання персональних даних у країни та регіони, де немає правил захисту персональних даних, аналогічних тим, що діють на території України.

Даний Сервіс може містити посилання на інші сайти, сервіси, ресурси, форуми, блогиі Адміністратор не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст за такими посиланнями.

 

Безпека та відповідальність

Адміністратор здійснює усі можливі заходи для запобігання несанкціонованому доступу до Персональних даних Користувачів (Клієнтів) Сервісу, але при цьому Адміністратор попереджує, що будь-яка передача даних через Інтернет, мобільні пристрої та/або засоби безпровідного зав’язку не може бути стовідсотково безпечною.

Адміністратор не несе відповідальності за точність і повноту Персональних даних або іншої інформації, наданої Користувачем (Клієнтом) та/або третіми особами.

Користувач (Клієнт) несе відповідальність за надання недостовірних персональних даних та використання персональних даних третіх осіб відповідно до діючого законодавства України.

Адміністратор не несе відповідальності за використання третіми особами інформації, яку Користувач (Клієнт) надав третім особам а також за зміст персональної інформації або іншої інформації, яку Користувач (Клієнт) отримав від третіх осіб.